Dordrecht

Dubbeldam, een welvarende wijk aan de rand van Dordrecht

Dubbeldam was tot 1970 een zelfstandige gemeente waar veel welgestelde ondernemers en notabelen uit Dordrecht woonden. Ze kozen voor het lommerrijke dorp net buiten de stad. Nu is Dubbeldam een welvarende wijk aan de rand van Dordrecht waar Overkamppark gerealiseerd wordt.

Dubbeldam heeft nog steeds iets van een dorp. In het centrum zijn winkels voor alle dagelijkse boodschappen. Bovendien is er wekelijks een markt. De wijken rondom de oude kern kennen een ruime opzet met veel vrijstaande woningen. Het beeld van een welgestelde voorstad blijft behouden

Overkamppark Dordrecht

Overkamppark Dordrecht

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Sport, zorg en gezondheid in Dordrecht

Vlakbij ligt het uit twee delen bestaande Gezondheidspark: een ziekenhuiszone rondom het vernieuwde Albert Schweitzer ziekenhuis en een multifunctionele Sportboulevard Een dynamische cluster van sport, gezondheid, wellness en wonen & werken.

Bestaande sportaccommodaties zijn grondig vernieuwd en opgenomen in de nieuwe Sportboulevard. Het huidige aanbod bestaat onder meer uit een schaatsbaan, zwembad, fitnessstudio's, tennis- en squashhal, etc.

In het Gezondheidspark staat het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Met daarom heen diverse zorgfuncties zoals: een polikliniek, een kraamhotel, nieuwbouw voor de GGD en een huisartsenpost. Alles bij elkaar een unieke combinatie van moderne voorzieningen en dat allemaal op loopafstand.

Heeft u interesse in de nieuwbouw van Overkamppark?

Neemt u dan contact op met een van de makelaars of schrijf u in als belangstellende. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.

Bezoek de modelwoning

Ook kunt u zelf ervaren of wonen op hoogte iets voor u is. U bent van harte welkom in onze nieuwe, volledig ingerichte modelwoning op de 11e verdieping (toren 1). Lees meer over de openingstijden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars

Havestate
Makelaar

Havestate

Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV