Overkamppark

Duurzaam en toekomstbestendig
Overkamppark wordt duurzaam ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort. Alle woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming, zonnepanelen en een warmte- en koudeopslagsysteem (ook wel warmtepomp genoemd). Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een energiezuinige woning die duurzaam en daarmee toekomstbestendig is.

Gasvrij stoken en koken
Een warmtepomp betekent een woning zonder gas. Dat is waarschijnlijk even wennen maar kent veel voordelen. Gasvrij wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, brengt financiële voordelen met zich mee maar draagt ook bij aan veiligheid binnenshuis.

Er is geen ketel aanwezig en daarmee ook geen gas- en rookgasafvoerleidingen. Naast dat het veiliger is, is het ook gezonder. Doordat de verwarming heel geleidelijk via de vloeren plaatsvindt, bevinden zich geen (verbrande)stofdeeltjes in de binnen lucht. Een eventueel koolmonoxidelek is verleden tijd, zo ook het aan laten staan van een gaspit.

Het hele jaar aangenaam wonen
Het warmte- en koudeopslagsysteem brengt ook als voordeel met zich mee dat het binnenklimaat het gehele jaar door aangenaam is. In de winter zorgen de warmtepomp en vloerverwarming voor een constante behagelijke temperatuur. Terwijl in de zomermaanden de warmtepomp het koelere grondwater gebruikt om de woning te koelen.

Gasvrij koken en stoken

Meer gedetailleerde informatie vindt u onder Woningaanbod/documenten/duurzaamheid

Overkamppark Dordrecht

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars

Havestate
Makelaar

Havestate

Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV