Nieuwsbrief februari 2020

Geplaatst op 12-02-2020

lke keer valt het ons weer op. Hoe mooi de afbeeldingen in onze verkoopbrochure ook zijn, hoe inspirerend de teksten op internet zijn: het is een bezoek aan het modelappartement dat pas écht laat zien hoe heerlijk u kunt wonen in Overkamppark, de Dordtse parkendriehoek. Een van de drie torens staat er al. De tweede is in aanbouw en wordt in het 2e kwartaal 2020 opgeleverd. Met de derde toren zijn we vrij recent gestart met de verkoop.
Klik hier om het aanbod te bekijken.

Waarom veel kopers zo enthousiast zijn over hun appartement? Daar zijn veel redenen voor. De luxe en het gemak worden veel genoemd. U heeft standaard al een complete keuken, met de mogelijkheid deze aan te passen aan uw persoonlijke wensen. De badkamer is al even luxe. Uw appartement ziet er bij oplevering schitterend uit. En zelfs instapklaar verhuizen is een optie, met woonklaarpakketten om wanden, vloeren, ramen en balkon te laten afwerken.De ruimte is een ander pluspunt. Minimaal drie kamers, soms vier, alle met veel daglicht. Met oppervlakten van 100 tot 117 m2 heeft u niet het idee dat het passen en meten wordt als u uw huidige woning achterlaat. De penthouses zijn zelfs nog groter. Terrassen zijn berekend op een flinke loungeset. Op de hogere etages kijkt u uit over het groen, de stad en - verder weg - zelfs Rotterdam. En wat veel kopers ook belangrijk vinden: de privacy en veiligheid. U kent uw buren, want elke woonlaag heeft maar vier appartementen.Ook aan de toekomst is gedacht. Het project is gasvrij. Standaard heeft u een gereserveerde parkeerplek in de stallinggarage. Het OV stopt op de hoek, winkelen doet u vlakbij in Sterrenburg, de stad en omliggende steden zijn vanuit Overkamppark snel bereikbaar. En met het park, het Landgoed Dordwijk en het Dubbelmondepark voor de deur woont u in de stad, maar toch in de natuur.Mogen wij binnenkort uw gastheer zijn?
Van oriëntatie tot oplevering kunt u rekenen op de begeleiding van onze wooncoach. Dat scheelt een hoop rompslomp. Met koopsommen vanaf € 346.500 vrij op naam kan Overkamppark elke vergelijking aan. Maar wij hebben liever dat u dat zelf constateert. Tijdens een bezoek aan ons modelappartement, elke dinsdag en donderdag van 14-16 uur en zaterdag van 11-13 uur. U vindt het in Toren 1, aan de Overkampweg 465. Wij staan u graag te woord. Tot snel!

  • Nieuwsbrief februari 2020

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars

Havestate
Makelaar

Havestate

Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV