Start verkoop 2e toren Appartementen Overkamppark

Geplaatst op 01-09-2017

Alle appartementen in de eerste toren Overkamppark worden al enige tijd naar volle tevredenheid bewoond. Daarom is het tijd voor de tweede toren! Wij zijn verheugd dat we kunnen starten met de verkoop van deze toren, bestaande uit 53 drie- en vierkamerappartementen en 2 penthouses
De appartementen vallen op door hun riante living, plafondhoge kozijnen en ingenieuze plattegronden. Per verdieping zijn er slechts vier appartementen zodat u minimaal aan twee zijden raampartijen heeft. De terrassen en/of balkons zijn allemaal op een hoek gesitueerd. Wat resulteert in een riant uitzicht. De woningen worden compleet opgeleverd incl. complete keuken en badkamer. Parkeren kan in de overdekte parkeergarage.

Koopsommen vanaf € 295.500,- v.o.n. [incl. parkeerplaats]

Save the dates

Op vrijdag 1 september, vanaf 18.00 uur kunt u de digitale versie van de verkoopbrochure en overige verkoopinformatie vinden op de projectwebsite. Vanaf dat moment heeft u de mogelijkheid om u digitaal in te schrijven voor het appartement van uw voorkeur.

Op zaterdag 9 september, van 11.00 tot 13.00 uur, bent u van harte uitgenodigd op de ‘meet & greet’ verkooppresentatie bij hotel Van der Valk, Laan van Europa 1600, 3317 BD Dordrecht.

De verkopende makelaars zijn aanwezig voor al uw vragen en u kunt hier uw persoonlijke verkoopbrochure in ontvangst nemen.

De inschrijftermijn eindigt vrijdag 22 september 2017 om 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. Als er een woning aan u toegewezen wordt, nemen de makelaars uiterlijk 26 september 2017 contact met u op voor het maken van een afspraak.

  • Start verkoop 2e toren Appartementen Overkamppark

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars