Modelwoning open tijdens Hemelvaart

Geplaatst op 09-05-2018

Kom, kijk en voel het wonen in Overkamppark
Heeft u nog geen vast omlijnde plannen met Hemelvaart? En bent u nog niet in de gelegenheid geweest om de modelwoning van Overkamppark te bezoeken? Kom langs!

In het volledig ingerichte appartement kunt u het weidse uitzicht ervaren, de woonruimte beleven en het comfort voelen dat een gelijkvloers appartement biedt. Naast het uitzicht, het comfort én de woonruimte zijn er nog veel meer redenen te noemen waarom wonen in Overkamppark een prachtige stap in uw wooncarrière kan zijn. Wij vertellen u er graag meer over.

Openingstijden en adres modelwoning
De modelwoning is a.s. donderdag, met Hemelvaart, geopend van 14.00 - 16.00 uur. Het adres is Overkampweg 465, 3318 AR Dordrecht (toren I - 11e verdieping).

Benieuwd naar het woningaanbod?
Bent u geïnteresseerd en wilt u alvast meer weten over de beschikbare woningen van toren II? Bekijkt u dan het actuele woningaanbod.

Contact
Bent u met Hemelvaart niet in de gelegenheid om de modelwoning te bezoeken? Bent u op bovenstaande tijden verhinderd om een bezoek te brengen aan de modelwoning of wilt u graag uitgebreid geïnformeerd worden over alle mogelijkheden? Neemt u dan rechtstreeks contact op met één van de makelaars.

• Gerrit van Vugt, bereikbaar op 06 - 39 15 04 22 
• Ooms Makelaars, bereikbaar op 078 - 614 43 33 
• Waltmann Makelaars, bereikbaar op 078 - 613 43 11

Wij zien uit naar uw komst! 

  • Modelwoning open tijdens Hemelvaart

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars