Duurzaam wonen op hoogte

Geplaatst op 31-05-2018

Het nieuws is er vol van, duurzaam en gasloos bouwen is de toekomst. Niet meer stoken én koken op gas. Het is een omschakeling waar we aan moeten wennen maar de voordelen zijn groot. 

Gasloos wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, brengt financiële voordelen met zich mee maar draagt ook bij aan veiligheid binnenshuis.
Er is geen ketel aanwezig en daarmee ook geen gas- en rookgasafvoerleidingen. Dat is niet alleen veiliger maar ook gezonder. Doordat de verwarming heel geleidelijk via de vloeren plaatsvindt, bevinden zich geen (verbrande)stofdeeltjes in de binnenlucht. Een eventueel koolmonoxidelek is verleden tijd, zo ook het aan laten staan van een gaspit.

Overkamppark, het hele jaar aangenaam wonen
Bij de ontwikkeling van project Overkamppark is al ingezet op duurzaamheid en toekomstbestendig wonen. Alle appartementen zijn voorzien van een warmte- en koudeopslagsysteem. Dit brengt als voordeel met zich mee dat het binnenklimaat het gehele jaar door aangenaam is. In de winter wordt er warmte onttrokken aan de bodem en in de zomer wordt de overtollige warmte uit de woning onttrokken.
Klik op de afbeelding om hem in volledige grote te bekijken

Groen, geel, rood
Niet alleen de appartementen zijn groen & duurzaam, ook de omgeving is groen. En.. soms geel en dan weer rood. Bewoners van Overkamppark toren I vertelden ons hoe enthousiast ze zijn over het uitzicht vanuit hun appartement:

 "Het is een schilderij dat mee kleurt met de seizoenen. De bomen geel, groen en dan weer rood. We raken er niet op uitgekeken".

"Ik kom niet meer toe aan het lezen van het boek, want buiten is er zoveel moois te zien".

Bent u benieuwd naar duurzaam wonen in Overkamppark?
Wilt u graag eens zien hoe een gasloos appartement eruit ziet en welk wooncomfort dit met zich meebrengt? Dan nodigen wij u graag uit in onze modelwoning op de 11e verdieping. Dan kunt u ook gelijk van het uitzicht genieten en de prettige woonruimte ervaren!

De modelwoning is iedere week vrijblijvend te bezoeken op:
• dinsdag en donderdag: van 14.00 tot 16.00 uur
• zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur

Het bezoekadres van de modelwoning:
Overkamppark toren I (11e verdieping)
Overkampweg 465, 3318 AR Dordrecht

Benieuwd naar het woningaanbod?
Bent u geïnteresseerd en wilt u alvast meer weten over de beschikbare woningen van toren II? Bekijkt u dan het actuele woningaanbod

Wilt u graag meer weten? De makelaars staan u graag te woord:
• Gerrit van Vugt, bereikbaar op 06 - 39 15 04 22
• Ooms Makelaars, bereikbaar op 078 - 614 43 33
• Waltmann Makelaars, bereikbaar op 078 - 613 43 11

  • Duurzaam wonen op hoogte

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars