Overkamppark

Overkamppark, aan de Overkampweg gelegen, bestaat in de toekomst uit drie appartementengebouwen. Deze hebben alle drie een iets andere vorm en worden na elkaar ontwikkeld.

De appartementen vallen op door hun riante living, plafondhoge kozijnen en ingenieuze plattegronden. Per verdieping zijn er slechts vier appartementen zodat u minimaal aan twee zijden raampartijen heeft. De terrassen en/of balkons zijn allemaal op een hoek gesitueerd en bieden uitzicht op het Overkamppark of richting Oudendijk. De woningen worden compleet opgeleverd incl. complete keuken en badkamer. Parkeren kan in de overdekte parkeergarage.

Overkamppark Dordrecht

De drie gebouwen zijn straks opvallende ‘landmarks’ aan de rand van het Gezondheidspark. De appartementen kijken deels uit over het vroegere dorp Dubbeldam, het Overkamppark en de buitenplaats Dordwijk.

Het zijn ranke gebouwen met een moderne uitstraling en een plastische vorm. De gevels laten een ritmische afwisseling zien van transparante delen en meer gesloten wanden. Aan elke zijde ogen de torens anders.

Heeft u interesse in de nieuwbouw van Overkamppark?

Bekijk het beschikbare woningaanbod en neem contact op met een van de makelaars of schrijf u in als belangstellende. Dan wordt er spoedig contact met u opgenomen.

Bewoners Overkamppark

Een tweetal huidige bewoners van toren I vertellen u hoe prettig het wonen is op locatie Overkamppark. Bekijk hier de film.

Bezoek de modelwoning

Ook kunt u zelf ervaren of wonen op hoogte iets voor u is. U bent van harte welkom in onze nieuwe, volledig ingerichte modelwoning op de 11e verdieping (toren 1). Lees meer over de openingstijden.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Overkamppark, wonen op hoog niveau”

Contactpersonen Overkamppark

Gerrit van Vugt
Verkoopadviseur Overkamppark

Gerrit van Vugt

  • 06 - 39 15 04 22
Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars

Havestate
Makelaar

Havestate

Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV